Open Dag

14 februari 2020

Aan de ouders/verzorgers van onze tweedeklas leerlingen,

Binnenkort start in klas 2 de “Week van de toekomst”. Deze periode staat volledig in het teken van de toekomst van uw kind. Een van de onderdelen van deze week is een bezoek aan de bovenbouw. Hier maken de leerlingen kennis met alle opleidingen die het Geuzencollege te bieden heeft. Het schema hiernaast geeft een overzicht van al die mogelijkheden.

Om een indruk te krijgen van de bovenbouw nodigen wij u van harte uit om bij voorkeur samen met uw zoon of dochter een bezoek te brengen aan de Open Dag op woensdag 12 februari. Die dag worden alle opleidingen gepresenteerd. Ook krijgt u ruim gelegenheid om uw vragen te stellen rondom de keuze van uw zoon of dochter. Mis deze Open Dag niet! Het is dé gelegenheid om onze bruisende school vol in bedrijf te zien!

Op het digitale formulier hieronder kunt u aangeven of uw voorkeur uitgaat naar het middag- of avondprogramma en naar welke presentatie(s) uw interesse uitgaat. Wilt u dit digitale formulier uiterlijk maandag 10 februari invullen.

Graag tot ziens op woensdag 12 februari in ons oranje gebouw aan het Geuzenplein 1 in Vlaardingen!

Met vriendelijke groet, namens de decanen en mentoren

De directie

Aanmelden voor de presentatie(s):

Naam van ouder(s)/verzorger(s):

Email:

Leerling:

Klas:

Presentatie – Algemene informatie bovenbouw

Presentatie – Horeca & Commercie

Presentatie – Lifestyle & Multimedia

Presentatie – Marketing & Ondernemen

Presentatie – Sport & Welzijn

Presentatie – Techniek & Ondernemen

Presentatie – Zorg & Welzijn

Toestemming verwerken persoonsgegevens:

Ik ga akkoord dat de persoonsgegevens welke ik heb opgegeven verwerkt worden door de administratie van het Lentiz | Geuzencollege. De gegevens worden vertrouwelijk gebruikt om een rooster van de open dag met bijhorende bezetting te kunnen maken. Tevens kunnen ouders/verzorgers tijdens de open dag op deze manier goed verwerken worden.