Laptop Servicebalie

Helpdesk

Ondersteuning

Helpdesk

LaptopServicebalie Lentiz Geuzencollege
M. Slangen
Geuzenplein 1
3132 AB Vlaardingen
010 434 85 55

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 16:00 uur

 helpdesk@geuzencollege-laptops.nl

We maken voor het innen van de diverse studiekosten gebruik van WIS Collect, een digitaal systeem met veel gebruiksgemak. De school stuurt per e-mail een factuur, op het adres dat bij ons bekend is. Vervolgens kun je in het systeem van WIS Collect eenvoudig via iDeal voldoen aan de betaling. Op de site https://www.wis.nl/ouders staat een video met een stapsgewijze uitleg. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij de administratie. Uit privacyoverwegingen kan WIS Collect geen vragen over berichten of facturen beantwoorden.

U ontvangt automatisch een e-mail bericht met betaalinstructies.

Zodra u de rekening heeft voldaan ontvangt uw zoon/dochter een huurlaptop, bij de start van het schooljaar werken we met een uitgifte rooster.

Direct naar WIS Collect
Informatie financiën Geuzencollege

Niet iedereen kan de bijdragen in de studiekosten zomaar even betalen. We komen ouders graag tegemoet, bijvoorbeeld door een betalingsregeling aan te bieden. Gespreid betalen kan al veel zorgen wegnemen. Je kunt daarvoor contact opnemen met mevrouw A. van Rijn (010-434 85 55). Zij kan overigens ook algemene vragen over rekeningen beantwoorden.

Ook buiten de school om is het mogelijk hulp te krijgen. Op de site van het Nibud staan diverse hulpverlenende instanties vermeld. Via de overheid is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk studiefinanciering aan te vragen. In Vlaardingen biedt Stroomopwaarts de formulierenbrigade aan, waarbij mensen uitzoeken waar u recht op heeft en hulp bieden bij het aanvragen van steun. Dit kan gaan om bijstand, kinderbijslag, huurtoeslag, etc.

Nibud 
Studiefinanciering
Formulierenbrigade

Heeft u problemen om de schoolkosten te betalen en wil u boe hierover met de school praten, neem dan contact op met mevrouw T. Hardebol (010- 445 31 28).

Schade

Hardware


Het moet een laptop zijn met minimaal een i3 of i5 processor, minimaal 4GB werkgeheugen en opslagcapaciteit van 250GB HDD of 128GB SSD. De laptop moet voorzien zijn van het besturingssysteem Windows 10. Het is noodzakelijk dat de laptop is voorzien van een Antivirussoftware en het Microsoft Office pakket. Alle leerlingen van het Geuzencollege kunnen gratis gebruik maken van het Office pakket met een schoollicentie.

Via onderstaand formulier kunt u aangeven of uw kind gebruik zal maken van een eigen laptop. Zo kunnen wij uw keuze verwerken in onze administratie.

Klik hier voor het registratie formulier “Eigen laptop / Bring Your Own Device”

Kijk voor meer informatie op de website van Stagemarkt.