Voor een veilige inning en verwerking van alle betalingen aan de school zijn wij een samenwerking aangegaan met Stichting iDEALnet. iDEALnet.nl is een gratis online dienst voor ouder(s)/verzorger(s) en/of studenten waarmee u onder andere op een gemakkelijke en veilige manier via de schoolwebsite kunt betalen voor bijvoorbeeld de ouderbijdrage, excursies, schoolreizen, schoolbenodigdheden en andere opleidingskosten. Zo heeft u altijd op uw eigen persoonlijke pagina een handig overzicht van uitgaven en uitgevoerde betalingen per schooljaar. Wilt u meer weten over iDEALnet? In deze folder wordt e.e.a. stapsgewijs uitgelegd.

Wij verzoeken u de opleidingskosten voor het nieuwe schooljaar via iDealnet te voldoen, omdat wij al uw betalingen via deze pagina administreren. Wij vragen u zich eerst eenmalig te registeren. Dit is een kleine handeling.

Registreren als ouder/verzorger voor uw inloggegevens voor iDEALnet.nl
1: U ziet onderaan deze pagina het afgebeelde iDEALnet.nl inlogvenster, klik op Eerste keer iDEALnet?
2: Vul de onderstaande gegevens en een werkend e-mail adres in, klik daarna op verzenden.

Schoolcode: GEU121
Leerlingnummer: Leerlingnummer
Geboortedatum leerling: dd-mm-jjjj
E-mailadres: werkend @ mailadres

3: U ontvangt uw inloggegevens op het door u opgegeven e-mail adres voor directe toegang tot uw persoonlijke ouder-/gezinspagina.
4: U kunt inloggen op uw persoonlijke ouder-/gezinspagina vanaf het inlogvenster (automatisch ziet u de naam van evt. meerdere kinderen in de webwinkel woonachtig op hetzelfde adres).
5: Schaf de onderwijsartikelen aan via ‘Webwinkel’. Print en onderteken de vooringevulde machtiging wanneer u via automatische incasso wenst af te rekenen. Zie meer informatie hieronder en de bijgevoegde handige uitlegfolder.

Aanschaffen van een product of dienst
Onderwijsartikelen schaft u aan via het bovenmenu ‘Webwinkel’ , waar u diverse artikelen en diensten aan uw winkelmandje kunt toevoegen en afrekenen. Wanneer u de gekozen items gaat afrekenen doorloopt u de afrekenwizard waar u kunt kiezen op welke manier u de bestelling wenst te betalen; zoals direct met iDEAL (u wordt doorgestuurd naar uw bank) of via automatische incasso (u print en verstuurt het ondertekende machtigingsformulier). Aanvullende informatie over iDEALnet over automatische incasso en termijnbetalen

Helpdesk voor het gebruik van iDEALnet.nl
Mocht u vragen hebben over het gebruik van iDEALnet.nl kijk dan naar het uitlegfilmpje of de meest gestelde vragen en antwoorden op de website www.idealnet.nl/ouders. Staat uw vraag hier niet bij stel deze dan via www.idealnet.nl/helpdesk of bel naar het servicenummer op telefoonnummer 085-2734900.

Heeft u inhoudelijke vragen over af te nemen producten of diensten naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met de schooladministratie via e-mail: avrijn@lentiz.nl of telefoonnummer 010-4348555 van de school.